weekend with Bellissima

photo-1photo-2
Λατρεύω τα χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα στο βουνό. Τις χνουδωτές κουβέρτες, τα μάλλινα σκουφάκια, τις χουχουλιαστές ζακέτες, τη ζεστή σοκολάτα μπροστά στο αναμμένο τζάκι, τις ατελείωτες βόλτες στο δάσος. Το μόνο που μου χαλάει τη νιρβάνα είναι τα μαλλιά. Αχ αυτά τα μαλλιά… Δεν  έχει σημασία αν τα έφτιαξα ΑΚΡΙΒΩΣ μισή ώρα πριν την αναχώρηση για να μου “κρατήσουν” όλο το σκ, η υγρασία, ο παγωμένος αέρας και η κάπνα θα κάνουν πάντα το θαύμα τους! Πράγμα που με αφήνει με τις εξής δύο επιλογές: να κυκλοφορώ όλο το weekend με τα μαλλιά πρόχειρα πιασμένα ή απλούστατα να ξαναλουστώ και να τα φτιάξω από την αρχή. Ξέρω τι σκέφτεσαι. Πώς ωραίο το δεύτερο σενάριο στη θεωρία αλλά πρακτικά βαριέσαι να κουβαλάς όλο τον εξοπλισμό του κομμωτηρίου και επιπλέον να μην βρίσκεις χώρο να στριμώξεις στη βαλίτσα ΚΑΙ το επαγγελματικό σου πιστολάκι ΚΑΙ τη βούρτσα για το ίσιωμα ΚΑΙ την άλλη για τις μπούκλες. Άσε που ποιος κάθεται να ασχολείται με τρίχες όταν έξω σε περιμένει η εξοχή και η παρέα σου? Ένα λαστιχάκι θα κάνει τη δουλειά του για την ώρα μονολογείς και παραδίνεσαι στον χειρότερο εφιάλτη σου (εντάξει μου)…

Ε λοιπόν όχι! Πρόσφατα ανακάλυψα το Intellissense από την επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια Bellissima και μείναμε όλοι ευχαριστημένοι: και η παρέα μου που δεν εξαφανιζόμουν για ώρες μπροστά στον καθρέφτη και ο καρπός μου που δεν τον ταλαιπωρούσα με το βάρος από το πιστολάκι και τα πουλόβερ μου που δεν χρειάστηκε να στριμωχτούν για να κάνουν χώρο στα…σύνεργα κομμωτικής. Με το Bellissima Intellissense εσύ διαλέγεις τον τύπο των μαλλιών σου και το είδος χτενίσματος που επιθυμείς να πετύχεις και εκείνο αυτόματα προσαρμόζει τη θερμοκρασία! Τέρμα οι σπαζοκεφαλιές -να το αφήσω στους 140C για να μην φθείρω το μαλλί ή μήπως να το ανεβάσω στους 180C για να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα? Πετυχαίνεις επαγγελματικό ίσιωμα ή τσαχπίνικες μπούκλες σε χρόνο dt και δεν καταστρέφεται η τρίχα αφού η έξυπνη τεχνολογία intellissense αναγνωρίζει την ποιότητα και τις ανάγκες της τρίχας σου και επιλέγει την αποτελεσματικότερη ελάχιστη θερμοκρασία χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Εάν πάλι είσαι αμετανόητα control freak και θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο η επιλογή Thermo Control σου επιτρέπει να διαλέξεις χειροκίνητα τη θερμοκρασία που προτιμάς από τους 140 έως τους 220C! Α και δεν χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες για να ζεσταθούν οι Gloss & Shine κεραμικές πλάκες. Με το Quick Heating System αυτό συμβαίνει εντυπωσικα γρήγορα. Είπαμε, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο από το πολύτιμο σκ στο βουνό… Επιπλέον είναι κομψό, πανάλαφρο και χωράει ακόμη και στην τσάντα σου (ναι, δοκιμασμένο)!

Δες εδώ αν θέλεις το βίντεο για να καταλάβεις πόσο αποτελεσματικό αλλά και εύκολο στη χρήση είναι  :)

Α και μην φύγεις πριν διαβάσεις τα υπέροχα νέα:  Από σήμερα, Παρασκευή 2/12 και για τα επόμενα 2 σαββατοκύριακα, οι κομμωτές της Bellissima σε περιμένουν στο The Mall Athens για γρήγορα και εύκολα χτενίσματα εντελώς δωρεάν! Μην διανοηθείς να το χάσεις ε!?

photo5img_5203photo7photo-3photo-4img_5197

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *